Begeleiding tijdens de zwangerschap

zwangerschap en bevalling van baby met doula

Wil je graag begeleiding of ondersteuning tijdens je zwangerschap, maar niet tijdens de bevalling? Of wil je je tijdens de zwangerschap eens lekker laten verwennen? Kies dan een verwenpakket of een coachingspakket. De pakketten kunnen worden uitgebreid met losse extra behandelingen, bijvoorbeeld een coachingsgesprek, traumaverwerking of een reikibehandeling. Helemaal onderaan deze pagina vind je mijn tarieven.

 

Verwenpakket | Reikibehandeling

Met dit verwenpakket krijg je twee helende reikibehandelingen. Reiki is een liefdevolle, zachte en ontspannende behandeling met de bedoeling om het fysieke en spirituele welzijnsgevoel van de ontvanger te bevorderen. Een reikibehandeling werkt zeer rustgevend en bevordert de geestelijke en lichamelijke gezondheid van de ontvanger. De achterliggende gedachte is dat de universele energie (reiki) via handoplegging in lichaam en geest kan stromen.

  • 2 reikibehandelingen

 

Verwenpakket Plus Reikibehandeling, buikmassage

Voel je behoefte aan een rustmoment voor jezelf? Even heerlijk bewust genieten van je zwangerschap en je mooie buik? Gun jezelf dan een ontspannende reikibehandeling met buikmassage en geef jezelf de aandacht die je verdient. Deze behandeling helpt ook om eventuele zwangerschapsklachten te verminderen. Ben je inmiddels 40 weken zwanger? Dan kan ik je lichaam een zetje richting de bevalling geven.

  • 3 reikibehandelingen met buikmassage

 

Coachingspakket | coaching, traumaverwerking

Worstel je met vragen, angsten of twijfels? Is jouw vorige bevalling heftig of traumatisch voor je geweest? Dan gaan we samen aan de slag, zodat jij met vertrouwen je bevalling tegemoet kunt zien. Tijdens onze coachingsafspraken is er ruimte voor al jouw vragen, angsten en twijfels. Samen gaan we aan het werk om jouw zorgen weg te nemen, zodat je zo ontspannen mogelijk de bevalling in kunt gaan. Ik vertel je wat je kunt verwachten rondom de bevalling en kraamtijd. Eventueel maken we samen een bevallingsplan en ik kan je ook advies over borstvoeding geven. Je partner mag meekomen naar een of meer gesprekken, maar je mag ook alleen komen.

In principe ga ik uit van drie gesprekken tijdens je hele zwangerschap. Elk gesprek duurt ongeveer twee uur. Als de geboorte zich aandient, ben jij goed voorbereid!

  • 3 coachingsgesprekken

 

Coachingspakket Plus | coaching, reiki

Bij dit pakket breid je het coachingspakket uit met twee helende reikibehandelingen. Reiki is een liefdevolle, zachte en ontspannende behandeling met de bedoeling om het fysieke en spirituele welzijnsgevoel van de ontvanger te bevorderen. Een reikibehandeling werkt zeer rustgevend en bevordert de geestelijke en lichamelijke gezondheid van de ontvanger. De achterliggende gedachte is dat de universele energie (reiki) via handoplegging in lichaam en geest kan stromen.

  • 2 coachingsgesprekken
  • 2 reikibehandelingen

Tarieven

Verwenpakket – €160

Verwenpakket Plus – €240

Coachingspakket – €240

Coachingspakket Plus – €320

Extra reikibehandeling – €90

Extra coachingsgesprek – €90

Samen opstellen van een bevallingsplan – €90

Zie ook de pagina met alle tarieven.